follow Catalog firme » Auto » Camioane » Judetul BUCURESTI
  home     Camioane   Judetul BUCURESTI

Camioane Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru camioane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
camioane (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
Apărută ca o nişă a pieţei generale de autovehicule rulate, acest segment al bunurilor recuperate cunoaşte în prezent un amplu proces de consolidare. Bunurile provin de la clienţii care nu şi-au mai putut achita ratele contractelor anterior încheiate cu diverse societăţi ce le-au furnizat resursele necesare achiziţionării. Această categorie de maşini prezintă şi unele particularităţi în comparaţie cu celelalte bunuri folosite anterior, în..
0722 *** ***Click aici!
camioane iveco (BUCURESTI, BUCURESTI)
IVECO TRUCK SERVICES SRL este distribuitor autorizat în România pentru vehicule comerciale Iveco. IVECO TRUCK SERVICES pune la dispoziţia clienţilor săi un sistem de servicii integrate, la standarde europene, ce cuprind consiliere, vânzare şi asistenţă post vânzare. Obiectivul principal al IVECO TRUCK SERVICES este acela de a satisface şi cei mai pretenţioşi clienţi, oferindu-le o gamă completă de vehicule comerciale noi şi..
0750 *** ***Click aici!
camioane electrice (BUCURESTI, BUCURESTI)
SC. ElectroSID System SRL. produce, importa si distribuie o gama variata de jucarii de tip HOBBY, machete, diorame pentru copii si adulti. Deasemenea o parte din produsele noastre se adreseaza persoanelor care doresc sa faca cadouri speciale, fabricate manual si in serii limitate. Machetele produse si comercializate de noi sunt la diferite scari si respecta in detaliu originalul...
0213 *** ***Click aici!
camioane marfa bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Transport marfa camioane de 7.5 tone, dube cu/fara lift...
0722 *** ***Click aici!
camioane bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Infiintata in mai 2007 cu actionariat international, compania se bucura de know how-ul si experienta managerilor nostri spanioli care au reusit sa insufle intregii echipe un inalt nivel de profesionalism si seriozitate. Cosercon ofera o gama variata de servicii pentru constructii: inchirieri camioane, buldoexcavatoare si alte utilaje, precum si realizare lucrari de constructii: decopertari, indepartare strat vegetal, lucrari de terasare, nivelare terenuri, sapaturi,..
0214 *** ***Click aici!
camioane cu pompe beton (BUCURESTI, BUCURESTI)
Jmbh are o bogata experienta in lumea pompelor de beton si este capabila sa va ofere o gama larga de pompe de beton de 24, 28, 33, 38, 44, 51 metri. pompele de beton sunt montate pe camioane de marca ( man, mercedes etc ) si fabricate din materiale si componente de maxima calitate, numarul 1 pe piata, ceea ce le confera..
+346 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie