follow Catalog firme » Auto » Camioane
  home     Auto   Camioane

Camioane

Obtineti cel mai bun pret pentru camioane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
camioane (NEAMT)
Va oferim servicii in domeniul constructiilor cu utilaje tehnologice de constructii proprii ce se muleaza pe cerintele clientilor nostri. De asemenea..
0755 *** ***Click aici!
camioane iveco (BUCURESTI)
IVECO TRUCK SERVICES SRL este distribuitor autorizat în România pentru vehicule comerciale Iveco. IVECO TRUCK SERVICES pune la dispoziţia clienţilor săi..
0750 *** ***Click aici!
camioane (BUCURESTI)
Apărută ca o nişă a pieţei generale de autovehicule rulate, acest segment al bunurilor recuperate cunoaşte în prezent un amplu proces..
0722 *** ***Click aici!
camere franare camioane (TIMIS)
Sc transpol srl importa si comercializeaza piese de schimb pentru camioane si utilaje la nivel national in urmatoarele orase: timisoara,..
0256 *** ***Click aici!
camioane (VRANCEA)
Sc simnicvic2006 srl infiintata in 2006, avind ca domeniu de activitate vanzari, inchirieri si prestari servicii cu diferite utilaje,..
0722 *** ***Click aici!
camioane de mare tonaj (CLUJ)
Prestari servicii cu utilaje grele (macara, buldozer, excavator, vola), camioane de mare tonaj, transport rutier de marfuri si persoane, balastiera, fabrica..
0264 *** ***Click aici!
camioane bacau (BACAU)
Transport marrfa, depozitare, distributie. prin activitatea companiei de expeditii, realizam un proces de cuplare, aducand la un loc transportatorii si firmele..
0234 *** ***Click aici!
camioane cu pompe beton (BUCURESTI)
Jmbh are o bogata experienta in lumea pompelor de beton si este capabila sa va ofere o gama larga de..
+346 *** ***Click aici!
camioane bucuresti (BUCURESTI)
Infiintata in mai 2007 cu actionariat international, compania se bucura de know how-ul si experienta managerilor nostri spanioli care au reusit..
0214 *** ***Click aici!
camioane (CLUJ)
Ca importator general de vehicule eurotrucks ofera o gama larga de produse, atat noi, cat si second- hand pe segmentul..
0724 *** ***Click aici!
camion pick up (BACAU)
Sc ben-jon technic srl este distribuitor unic al stivuitoarelor clark in romania. va oferim orice tip de stivuitoare: motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete,..
0744 *** ***Click aici!
camioane second hand (TIMIS)
S.c. bremex srl vinde si aduce la comanda din import noi si second-hand autocamioane, masini si utilaje noi si second-hand inclusiv..
0256 *** ***Click aici!
camioane electrice (BUCURESTI)
SC. ElectroSID System SRL. produce, importa si distribuie o gama variata de jucarii de tip HOBBY, machete, diorame pentru copii si..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie